Opendag 30 april

Beste fietsvrienden

Op zaterdag 30 april opent The Bicycle Hub officieel zijn deuren en iedere fietsliefhebber is welkom die dag een kijkje te komen nemen.

The Bicycle Hub is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde, fiets gerelateerde bedrijven in Wijchen en wijde omgeving. Zo staan in de showroom hoogwaardige, aangepaste fietsen, degelijke trekking bikes, supersnelle ligfietsen en een breed programma kwalitatieve mountainbikes en gravelbikes. In huis zet een fysiotherapeut fietsers goed op de fiets, om lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen. Wat The Bicycle Hub verder uniek maakt, is dat onder hetzelfde dak ook fietsonderdelen en fietsframes van diverse materialen geproduceerd worden. Hierbij gaat het om fietsvelgen, fietswielen, kettingbladen, mountainbikes van titanium en staal en ligfietsframes van carbon. De ruime werkplaats is ingericht zodat juist deze specialistische fietsen optimaal onderhouden, aangepast en gerepareerd kunnen worden. Op fietsgebied is dit een unieke samenkomst van expertise in Nederland!

Komende zaterdag 30 april geven we een kijkje achter de schermen bij de verschillende bedrijven. Daarnaast hebben we voor deze dag een aantal tourritten onder begeleiding uitgezet in de omgeving. Deze ritten zijn voor de diverse disciplines en variëren van ligfiets, weg, mountainbike en gravel.

De showroom, de werkplaats en de verschillende productieruimtes zijn vanaf 10 uur geopend. Aanmelden voor de tourritten is verplicht en kan door middel van onderstaand formulier.  Of door middel van een mailtje.

Voor die deelnemers staat achteraf een hapje en een drankje klaar.

Het programma:

  • 9:30 verzamelen
  • 10:00 vertrek diverse groepen
  • 12:30 terugkomst
  • 14:00 Hapje en drankje
  • 16:00 einde dag.

vanaf 10:00 zijn er diverse rondleidingen en mocht je zowel mee willen fietsen en daarna een kijkje nemen dan kan dat uiteraard ook.